17
Mayıs
2024
Cuma
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kaya Belek Otel

Geniş çam ormanları arasında bulunan Kaya Belek, Kaya Holding A.Ş. tarafından 1998 yılında hizmete açılmış ve eşsiz konumu ile açıldığı günden bu yana özellikle çocuklu ailelerin öncelikli tercihi olmuştur. Çok özel çocuk aktiviteleri, geniş animasyon kadrosu ve Kids Club avantajı ile huzurlu bir tatil yapmak isteyen herkesin ve benzersiz 5 futbol sahası ile spor kulüplerinin gözdesi konumundadır.Mis kokulu çam ormanlarının içine kurulmuş olan otelin orman ve deniz manzaralı odaları rahatınız için tasarlanmıştır.

Odalarda; TV, Uydu kanalları, telefon, minibar, güvenlik kasası, bilgisayar ve faks bağlantısı, yangın alarmı, merkezi havalandırma, eşsiz güzellikteki manzarası ile balkonlar, banyolarda yer alan; wc ve küvet, telefon, saç kurutma makinesi, makyaj aynası ve özel şampuan bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat oda servisi ve uyandırma servisi, revir, doktor, ihtiyacınız doğrultusunda ücretli olarak bebek bakıcısı, engelli hizmetleri, internet cafe, market, kuru temizleme, çamaşırhane ve jeneratör gibi diğer tüm ihtiyaçlarınız maksimum düzeyde itina ile karşılanmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Belek Turizm Merkezi 3.Kum Tepesi Mevkii Serik / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07506
Telefon :+90 (242) 725 55 00
Faks :+90 (242) 725 52 27
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.