4
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Letoonia Golf Resort

Letoonia Golf Resort, Antalya şehir merkezine 45 km uzaklıkta beş yıldızlı bir tatil merkezidir. Akdeniz’ in muhteşem doğa güzellikleri ve tarihi dokusuyla iç içe olan tatil merkezi, çam ağaçları arasında, kıyı boyunca uzanan 75 hektarlık bir alan üzerine kurulmuştur. Tesisimizde, tüm ailenizle katılabileceğiniz toplu etkinliklerle, golf tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış driving range ve putting green sahaları mevcuttur. Doğal güzellik, tarihi mimari ve her yaşa yönelik günlük animasyon programları, Letoonia Golf Resort’da geçireceğiniz bir tatilin hayatınızın tatili olacağını garanti eder. 
Lüks ve Konfor
Letoonia’da sizleri ana binamızdaki odalarımızın yanı sıra, çam ağaçları arasına serpiştirilmiş bungalow odalarımızda ağırlarız. Odalarımız temiz ve özenle dekore edilmiştir. Her bir odamız, Türkiye’nin başka yörelerinde görülmeyen ve tamamen bu yöreye özgü olan türk mimarisinin özelliklerini taşıyan, ağaç oyma tavan süslemeleri ile kaplıdır. Ana bina ve bungalow odalarımızın tavanlarında bulunan bu ağaç işlemeler, ünlü mimarımız Nail Çakırhan’ın özel desenleri olup, doğal bir ortam soğutucu işlevi görmektedir. Bütün odalarda banyo, SAT TV, emanet kasası, saç kurutucu ve klima bulunmaktadır. 
Letoonia’da tüm aileniz için sayısız etkinlikler mevcut olup, bunların çoğu ‘herşey dahil’ paketinin bir parçasıdır. Tesisimizde; golf öğrenmenin tadını çıkarabilir, ya da, tercihinize göre, aerobic, jimnastik, step, yoga, jogging, basketbol, mini futbol, plaj voleybolu, okçuluk, dart, boccia, tenis kortları ve tenis dersleri, masa tenisi, minigolf, bilardo, fitness merkezi, su aerobiği, su kaydırağı, su topu, rüzgar sörfü ve rüzgar sörfü dersleri, yelken ve yelken dersleri, kano ve deniz bisikleti etkinliklerinden yararlanabilirsiniz. Uluslararası bir üne sahip olan ve konuklarına hamam ferahlığının yanı sıra kapsamlı bir masaj ve güzellik bakımı da sunan, Kutlu Spa’yı ziyaret etmeyi unutmayın. Kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odası vardır. Ayrıca Letoonia, bünyesinde bulunan açık hava anfitiyatrosunda günlük gösterilerle, gece eğlenceleri de düzenlemektedir. Aile sıcaklığında saatlerce süren eğlence programı, canlı sunulan eğlence paketi dahilinde olup, oyuncular, palyaçolar, danscılar ve komedyenlerden oluşmaktadır. Sonrasında, sıra disco eğlencesine gelir ve gece saat 11 den sabahın 2’sine kadar, DJ’lerin muhteşem müziği eşliğinde eğlence devam eder.

İlgili Kişi :
Adres1 :İleribaşı Mevkii , Belek / Serik /Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07500
Telefon :+90 (242) 715 14 50
Faks :+90 (242) 715 14 54
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.