4
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Magic Life Sirene İmperial Otel

Magic Life Sirene Imperial, 460 odası bulunuyor; 2 kral dairesi, 103 superior oda, 30 bungalov, 76 aile bungalov, 5 aile superior, 244 residence. Deniz manzarası var.

Odalarda: Telefon, müzik yayını, minibar, kasa, televizyon, uydu tv, merkezi klima, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda müzik.

Otel Hakkında Genel Bilgi: Merkezi klima, merkezi ısıtma, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya, jeneratör, doktor hizmeti yada hemşire, ücretsiz otopark.

Spor&Rekreasyon: Kapalı havuz, çocuk havuzu, faaliyet havuzu, relaks havuz, aquapark, Türk hamamı, sauna, SPA, dinlenme odası, aerobik, step, streching, masa tenisi, Tae-Bo, disko, gece eğlenceleri, tenis, tenis kortları, plaj voleybolu, basketbol, dağ bisikleti, bisiklet, jogging, okçuluk, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış okulu, aquarobics, su kayağı, muz, wakeboard, kano, rüzgar sörfü, yelken, dart, su polosu, su basketbolu, su voleybolu, badmington, katamaran, sopayla yürüyüş, havuzda ücretsiz şezlong ve havlu servisi.

Restoran ve Cafeler: Herşey dahil, imperial, havuz bar, sahil bar, relaks bar, disko bar, aqua bar, kafe Türk, tropikal bar, canlı müzik, Wunderbar, alakart restoranlar rezervasyonlu. 4 alakart restoran, 1 ana restoran. Türk Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Güney Amerika Mutfağı, Akdeniz Mutfağı.

Toplantı ve Kongre: 4 toplantı odası (2300 Maksimum kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi. En büyük salon kapasitesi 900 kişilik, Theater style.

Otelin Bulunduğu Bölge: Antalya Hava Alanı 25 km. mesafededir. Deniz kıyısında, özel plaj, ücretsiz şezlong,şemsiye ve plaj havlusu.

İlgili Kişi :
Adres1 :3. Kumtepesi Mevkii PK.33 Belek - Serik / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 725 41 30
Faks :+90 (242) 725 41 50
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.