19
Mayıs
2024
Pazar
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Sol Belvil Hotel

Şehir yaşamının itişme ve koşuşturmasından uzak, denizin saf renkleri, yeşil golf alanları, çam ağaçlarının taçları, güneşli kum ve Toros Dağlarının koyu silueti barış dolu bir mozaik içinde Akdeniz sahilinde birleşir. Bu doğal güzellikle iç içe Papillon Belvil Tatil Köyü, 1995'de açılışından beri tatil için ideal bir yerin resmini tamamlamak üzere lüks konfor ve hizmete özel bir kişisel dokunuşla mükemmel bir ahenk getirir. Odaların bir kısmı deniz kıyısına bakmaktadır, bazıları ( Excellent Suites) doğrudan deniz manzarasına sahiptir, bazıları bahçeye bakmaktadır. Bütün odalarımız, gezmek için, tatil için veya konferans için gelmiş de olsanız beklentilerinizi karşılayacak her türlü kolaylıklarla donatılmıştır.
Bunlar; müzik kanallı, uydulu televizyon, kasa, özel minibar, direkt telefon hattı, balkon, saç kurutma makinesi, odadan kontrollü merkezi klima (Club Odaları), yumuşak havlu ve tuvalet malzemeleriyle donatılmış geniş seramik banyolar v.b.

Küçük konuklarımız için aşağıdaki olanakları sunmaktan mutluluk duyarız:
*Mini kulüp ( 4 -12 yaş ) Animasyon ekibi üyeleri tarafından organize edilen çeşitli oyunlar,
*Salıncaklı, küçük kuleli ve hamaklı oyun parkı,
*Mini disko
*Öğle ve akşam yemeklerinde çocuk büfesi,
*İnternet kafe'de elektronik oyunlar (ücretli),
*Kaydıraklı havuzlar,
*Odalarda bebek yatağı,
*Bebek bakıcılığı hizmeti (ücretli),
*Junior kulüp ( temmuz ağustos ) 13-16 yaş arası,
Her yaştaki çocuğun zevk ve arzusuna göre eğlence olanakları ve arkadaşlıklar

tel 200 m kumsal plajı olan sahilde 135.000 m2 alana yerleştirilmiştir. Binalar büyük bahçelerin değer kazandırdığı doğal çam ormanıyla iç içe inşa edilmiştir. Ormanda 4km'lik yürüyüş yolları mevcuttur.
Altyapı;
Otel toplam 408 odadan oluşmaktadır. 138 Ana Otel binasında ve 270 Club'lerde bulunmaktadır. Bütün birimler klimalıdır. Terasa açılan bir ana restaurant, 5 A' la Carte Restaurant ( Çin,Türk,Balık,İtalyan ve Meksikan dahil) Pool Bar, Beach Bar, 3 tatlı su havuzu ( 1 kapalı ve 2 açık), 2 ayrı çocuk havuzu (1 açık, 1 kapalı), 2 su kaydırağı, şilteli şezlonglar, şemsiyeler, plaj havluları, Fitness center, Sauna, Türk Hamamı, Disco, Sinema, 2 Tenis kortu, Çamaşırhane, Oda servisi, odada kasa ve minibar, Alışveriş merkezi, Konferans salonları, İnternet cafe, Güzellik salonu, Kuaför, Miniclub ve Junior club, Sağlık Hizmeti.

İlgili Kişi :
Adres1 :Taşlıburun Mevkii, Belek / Serik/ Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 710 09 00
Faks :+90 242 710 09 30
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.