18
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Asteria Tatil Köyü

Tesisimiz Belek yöresinin ve masmavi Akdeniz'in uzun ve geniş kumsalının hemen yanında 125 dönüm arazi üzerine Lykia Mimarisi tarzında 2 katlı konaklama üniteleri olarak yapılandırılmıştır. Özenle seçilen çam, hurma, palmiye ve benzer ağaçların süslediği, yemyeşil bir bitki örtüsünün kapladığı, tarih ve tabiat ile iç içe, çeşitli konfor, eğlence ve dinlence imkanlarını size sunmaktadır. 
Toplam 364 Oda; 255 standart (5 engelli odası) - 109 Aile ve bağlantılı oda.

Standart Oda : 2 tek yatak + 1 divan, 6 adet 1 çift kişilik yatak + divan. 28 m².
Tüm standart odalarda; WC/ Küvet, saç kurutma makinesi, klima, balkon/Fransız balkon/teras, mini-bar, Sat TV, Müzik kanalı, ınfo kanalı, oda kasası, telefon, seramik zemin mevcuttur.
Konaklama : 1, 2 , 2+1 azami : 2 + 2

Aile Odası : 43 m² olup. iç içe iki odadan ibarettir. Oda içlerinde bir adet çift kişilik yatak, 2 adet tek kişilik yatak ve 1 divan bulunmaktadır. Standart oda niteliklerine ek olarak banyoda duş yerine küvet mevcuttur.
Konaklama : 3, 4, 4+1 azami: 4+2.

Bağlantılı Oda : Ara kapılı müstakil giriş kapısı olan iki odadan ibarettir. İçerisinde bir adet çift kişilik yatak, 2 adet tek kişilik yatak ve 1 divan bulunmaktadır. Aile odası ile aynı niteliklere sahiptir. Alt katlar teras ve balkonlu olup, üst katlar ise normal balkon ve Fransız balkon özelliklerine sahiptir.
Konaklama : 3, 4, 4+1 azami: 4+2.

Evcil Hayvan : Kabul edilmemektedir 

Büyük havuzu 1800 m³ Jakuzili ve Çift kaydıraklı
Çocuk havuzu 60 m³ Tek kaydıraklı
Sahil havuzu 400 m³ Açık hava diskosu yanında, tamamen müziksiz sakin bir ortamı vardır.

Animasyon: Gündüz ve akşam animasyon aktiviteler, özel gösteriler.

Diskotek: Açık hava diskosu (Odessa), Kapalı disko (Aspendos).

Çocuk Aktiviteleri: Mini Club 4–11 yaş; Junior Club 12–16 yaş (Haziran ayından itibaren). Çocuklar için kaydıraklı havuz.

Ücretsiz Spor Aktiviteleri: Plaj Voleybolu, Mini Futbol, Masa tenisi, Fitness salonu, Dart, Aerobik, Step, Okçuluk, Koşu, 4 Tenis Sahası, Squash sahası, Bilardo, Sörf (ehliyetli olanlara), deniz bisikleti.

Ücretli Spor Aktiviteleri: Tırmanma duvarı + Salto Tramplen, Tenis dersleri, Tenis sahası ışıklandırması, Katamaran ve motorlu su-sporları 
Ücretli Aktiviteler
Güzellik merkezi, Masaj, ithal içecekler, telefon, faks, fotokopi, çamaşır yıkama ütüleme, Club dükkânlarından alışveriş, Tırmanma kayası, Bebek arabası ve Doktor hizmetleri.


Ücretsiz Akiviteler
Sauna, Türk Hamamı, havuz ve plajda şezlong, şezlong minderi, şemsiye, plaj havlusu, sabit gölgelik, jimnastik salonu, animasyon aktiviteleri, internet, Club sinema.


Sağlık Hizmetleri
Hemşire (haftanın 6 gün mesai saatlerinde), doktor (24 saat hizmet vermekte olup vizite ve ilaç ücrete tabiidir).

Alışveris İmkanları
Kuyumcu, Kuaför, Mini-Market, Hediyelik Eşya, Butik, Fotoğrafçı, Araba Kiralama.

Sahil
250 m. uzunluğunda ve 50 m. genişliğinde denize sıfır özel iskeleli kum plaj. 

En Yakın Yerleşim Merkezi : Kadriye - 6 km.
En Yakın Şehir Merkezi : Antalya - 40 km.
En Yakın Havalimanı : Antalya - 33 km.

İlgili Kişi :
Adres1 :Üç Kum Tepesi Belek, Serik / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07500
Telefon :+90 (242) 725 40 01
Faks :+90 (242) 725 45 20
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.