4
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Mega Saray Tatil Köyü

Club bölümünde yer alıp toplam 32 odadır. Tüm odalar Dublex ve Bahçe Manzaralı olup ,iki ayrı odadan oluşmaktadır. Odalar aynı zamanda ara kapıyla birbirinden ayrılabilmektedir. Her birinde 1 er adet balkon mevcuttur. Odalar modern dizayn edilmiş olup,tüm odalarda yerler halı kaplıdır. Odalardan biri oturma odası diğeri yatak odası olarak dizayn edilmiştir. Her bir odada 1’er adet LCD Televizyon yer almaktadır. Oturma odası olarak kullanılan odada 2 adet Sofa,Mutfak,Bir adet banyo / WC (duşa kabinli) yer almaktadır. Minibar iki günde 1 defa olmak üzere alkolsüz içecekle doldurulur. Safe Box ücretsizdir. 
Club bölümünde yer alıp toplam 34 odadır. Tüm odalar Bahçe Manzaralı olup ,iki ayrı odadan oluşmaktadır.Odalar kapıyla birbirinden ayrılabilmektedir. Her birinde 1 er adet balkon mevcuttur. Odalardan biri oturma odası diğeri yatak odası olarak dizayn edilmiştir. Her bir odada 1’er adet LCD Televizyon yer almaktadır. Yatak odasında Banyo/WC (duşakabin) Oturma odasında WC bulunmaktadır. Odalar modern dizayn edilmiş olup,tüm odalarda yerler halı kaplıdır. Oturma odası olarak kullanılan odada 2 adet Sofa,Mutfak yer almaktadır. Minibar iki günde 1 defa olmak üzere alkolsüz içecekle doldurulur. Safe Box ücretsizdir. 
Odalardaki Mevcut İmkanlar

Duş / WC (Club + Otel + Aile Odalarında) Kuvet / WC (Select Odalarda)
Laminant / Halı (Club Odaları + Aile odaları ), Halı Zemin (Otel Odaları + Select Odaları)
Mini Bar
Fön
Harici Telefon
Klima (Merkezi Sistem)
Uydu Kanallı TV Sistemi
Müzik Kanalı
Özel Kasa
Balkon 
Mini Club (4-13 Yaş)
Enternasyonel ve deneyimli Mini Club ekibiyle gün boyunca turnuvalar, oyunlar ve yarışmalar...

Tenis
14 Adet Çim Halı - Kuars zeminli (2 adet aydınlatmalı) tenis kortumuz mevcuttur. Tenis dersi ve gece aydınlatması ücretli, tenis ekipmanları ve gündüz kort kullanımı ücretsizdir.

Su Sporları
Konuklarımız deniz bisikleti, sörf (ehliyeti olana), kanodan ücretsiz;
Parasailing, katamaran, jet ski, su kayağı, banana, ringo imkanları ve yelken-sörf derslerinden ücretli olarak yararlanabilirler.


Gece Aktiviteleri


14 Günlük Show programında Müzikaller, Yarışmalar, Cabare’ler, Playback, Canlı Müzik, Revü’ler, Plaj Partileri, Türk Gecesi, Siyah-Beyaz Geceleri ve çeşitli eğlenceler sizleri beklemektedir.
Diskomuz gece programlarını takiben Türk ve Yabancı müzikler eşliğinde eğlenmeye devam etmek isteyen konuklarımız için 02.00´ye kadar açıktır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Üçkum Tepesi Mevkii P.K.39 Belek - Serik / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07501
Telefon :+90 (242) 710 11 00
Faks :+90 (242) 710 11 30
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.