20
Mayıs
2024
Pazertesi
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Magic Life Water World Tatil Köyü

KONUM
Deniz kenarına kurulu olan tesis Antalya Havaalanı'na yaklaşık 35 kilometre, Belek'e 2 kilometre, Kadriye Köyü'ne ise 7 kilometre uzaklıktadır. Havaalanından tesise yaklaşık 35 dakikada ulaşılmaktadır.

TESİS
Tesis 220.000 m2'lik bir alana kurulmuştur. 6 katlı ve 160 odalı ''Palace'' adlı ana bina, İki katlı 19 bungalowdan oluşan 'Village'' bölümü, 353 odalı diğer bir ana bina ve yeni inşa edilmiş 259 odalı Hill bölümleri (İki Hill binası 4'er katlıdır) MAGIC LIFE Waterworld'ün konaklama bölümlerini oluşturmaktadır. Konuklar yemeklerini ''Palace'' kısmında bulunan ana restoran ''Magico'' da yiyebilecekleri gibi rezervasyon yaptırarak haftanın 6 akşamı spesiyalite restoranlarında yiyebilir. Bu restoranlar “Baia” (Akdeniz mutfağı), ''Milanese'' (İtalyan mutfağı), ''Sofra'' (Türk mutfağı) ile ''La Careta'' (Brezilya-Latin mutfağı) dır. İçki ve meşrubatlar ise Wunder Bar (24 saat açık), Havuz Bar, CocaCola Barı da bulunan Sahil Bar, Disko Bar, Tropik Bar, Su Bar, Aqua Bar, Havana Bar ve Türk Kahvesi'nden alınabilmektedir. Tesisin çeşitli bölümlerinde 24 saat yiyecek ve içecek hizmeti verilmektedir.
Tesiste hem eğlenmek, hem de serinlemek isteyenlere ''Palace'' çevresinde çocuklar için de ayrı bölümü olan aktivite havuzu, 7 su kaydıraklı Aquapark, ''Village'' bölümündeki yetişkinler için bulunan dinlenme havuzunun bir bölümü ise çocuklara ayrılmıştır. Hill bölümlerinde özel olarak iki ayrı havuz daha bulunmaktadır. Ayrıca tüm tesiste iki kapalı havuz da mevcuttur. Şezlonglar, minderler, şemsiyeler ve havlular tesis tarafından misafirlerin kullanımına sunulmaktadır. Anfitiyatro, disko, internet café, XBOX oyun alanı, çocuklar için oyun sahası, kuaför (ilk saç kesimi ücrete dahil), gazete bayi, Magic Shop, çeşitli dükkanlar tesisteki diğer birimler arasında yer almaktadır.
*Misafirlerimizden gelen yoğun talep üzerine mevcut her şey dahil içecek konseptine ilaveten premium alkollü ve alkolsüz içecekler; a la carte restoranlarımız ve Havana Club'da misafirlerimize makul bir ücret karşığılında sunulacaktır.

SAHİL
Kilometrelerce uzanan kumsalda iskele ve su sporları merkezi bulunmaktadır. Deniz kısa mesafede derinleşir ve ilk girişinde büyük çakıl taşları vardır. Şezlonglar, minderler, şemsiyeler ve havlular tesis tarafından konukların kullanımına sunulmuştur.

ODALAR
PALACE STANDART ODA: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar parke döşemelidir. Rezervasyona bağlı olarak deniz manzaralı odalar bulunmaktadır.
PALACE SUIT: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği bu suitler, bir oturma odası ile bu odadan bir kapı ile ayrılan yatak odasından oluşmaktadır. Klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, parke döşeme, balkon, küvet/duş, bidet, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Rezervasyona bağlı olarak deniz manzaralı odalar da vardır.
VILLAGE STANDART ODA: Bu odalarda en fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği, klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon ya da teras, küvet/Duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar, laminant ya da taş döşemelidir.
VILLAGE AİLE ODASI: Bu odalar, bir oturma odası ile bu odadan bir kapı ile ayrılan ikinci odadan oluşmaktadır. Lamninat ya da taş döşemeli olan aile odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon ya da teras, küvet/duş, bidet, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bu odalar en fazla 4 yetişkin konaklayabilecek tasarlanmıştır.
VILLAGE AİLE ODASI SUPERIOR: Bu suitler, bir oturma odası ile bu odadan bir kapının ayrıldığı yatak odasından oluşmaktadır. Yerler laminant ya da taş döşemeli olan bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon ya da teras, küvet/duş, bidet, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bu odalar da en fazla 4 yetişkin konaklayabilecek biçimde tasarlanmıştır.
HILL STANDART ODA SUPERIOR: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar parke döşemelidir ve rezervasyona bağlı olarak deniz manzaralı odalar bulunmaktadır.
HILL SUIT: En fazla 4 yetişkinin konaklayabileceği bu iki katlı suitlerde yukarı katta galeri ve yatak odası, alt katta oturma odası bulunmaktadır. Klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, parke döşeme ve balkon.

SPOR
Badminton, banana, aile banana, basketbol, plaj voleybolu, 6 aydınlatmalı tenis kortu, masa tenis, basketbol, okçuluk, dart, zorluk dereceli değişen rehberli dağ bisikleti turları, su basketbolu, su voleybolu, su polosu, rüzgar sörf, yelken, katamaran (Ücretli), su kayağı, wakeboard, kano, Golf (ücretli) detaylı bilgi için www.golf.magiclife.at
Turnuvalar: Tenis, ok atma ve plaj voleybolu haftada 1 kez, ay ışığı sporları ise haftada 3 kez (23:00 - 24:00 saatleri arasında plaj voleybolu turnuvası gerçekleşmektedir.

HIGHLIGHT
Tenis Merkezi: İlerlemiş olanlara ve yeni başlayanlara kurs verilen merkezde profesyonellere video görüntülü antrenman, top fırlatma makinesiyle antrenman ve tenis raketi tamiri hizmetleri de sunulmaktadır.
Dağ Bisikleti Merkezi: Bu merkezde arazinin özelliklerine uygun olması nedeniyle Scott Kokomo ve Genesis tipi dağ bisikletleri önerilmektedir. Değişik zorluk derecelerindeki seçilmiş turlar, usta dağ bisikleti animatörleri tarafından organize edilmektedir. Bisiklet kaskları da bu hizmete dahildir.

FITNESS & SAĞLIK
Nordic Walking, aerobik, aquarobik, step aerobik, karın-bacak-kalça hareketleri, stretching, Hip Hop, Taibo, Capoeira, açık hava jimnastiği (değişik halter)
SPA (2 kapalı havuz, sauna, hamam, buhar banyosu, masaj (ücretli), güzellik merkezi (ücretli) ve dinlenme alanı gibi olanaklardan da yaralanabilmektedirler.

İlgili Kişi :
Adres1 :İskele Mevkii P.K.37 Belek / Serik / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07506
Telefon :+90 (0242) 715 13 00
Faks :+90 (0242) 715 13 18
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.