16
Mayıs
2024
Perşembe
SERİK - ANTALYA

Anadolu ateşi mest etti

Antalya'nın Serik ilçesi Belek beldesinde düzenlenen "İpekyolu-2007 General-Amiral Semineri"ne katılan üst düzey NATO komutanları, Side Antik Tiyatro'da Anadolu Ateşi'ni izledi.

Komutanlar ve diğer davetliler Mustafa Erdoğan ve ekibini ayakta alkışladı. Sibirya'dan Katar'a, Japonya'dan Amerika'ya 58 ülkede bin 150 gösteri ve 8 milyonu geçen izleyici sayısıyla Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi, yaz dönemi boyunca gerçekleştireceği gösterilerini Side Antik Tiyatrosu'nda sürdürüyor.

Anadolu Ateşi'nin Side Antik Tiyatrosu'nda dün gece gerçekleştirdiği gösteriyi, Belek beldesinde Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenen "İpekyolu-2007 General/Amiral Semineri"ne katılan üst düzey NATO komutanları da izledi. Antalya'ya
farklı ülkelerden gelen aralarında 5 savunma bakanın da bulunduğu 120 kişilik üst düzey komutan ve eşleri, Anadolu Ateşi'ni ayakta alkışladı.

Side Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen gösteriye NATO komutanlarının katılmasından dolayı büyük onur duyduklarını belirten Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, birçok komutanın kendi ülkelerinde de Anadolu Ateşi'ni izlediğini ve gösterilerden çok etkilendiklerini söyledi.

 
Anadolu Ateşi'nin Side Antik Tiyatrosu'nda 17 Temmuz 2007 salı gününe kadar gösterilerine devam edeceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 15:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?