19
Mayıs
2024
Pazar
SERİK - ANTALYA

Antalya-Serik: Belek'te mankenler ayakkabıları çıplak ayakla tanıttı

Kinetix firması, 2004 Sonbahar- Kış koleksiyonunu Antalya’da düzenlediği defileyle tanıttı. 14 mankenin katıldığı tanıtımda, podyuma çıplak ayakla çıkan mankenler, ayakkabıları bellerine ve omuzlarına bağlayarak tanıttı.

Aralarında Asuman Krause, Tuğba Özay, Nefise Karatay, Duygu Ulaş, Doğa Bekleriz, Serkan Tan, Tolga Sayışman gibi ünlü mankenlerin de bulunduğu defile, Antalya’nın Belek Beldesi’nde bulunan Pine Beach Otel’de gerçekleştirildi.

Defile, mankenlerin podyuma rafting botuyla çıkmasıyla başladı. Mankenlerden Tuğba Özay, Tanya, Ece Gürsel, Duygu Ulaş, Serkan Tan ve Volkan Bilge giydikleri rengarenk mayolarla podyumda adeta yaz havası estirdi. Podyumda ikinci kareografi ise, ’go-cart’ yarış otomobiliyle, mankenlerin sahneye çıkışıyla gerçekleşti. Mini bir yarış otomobilinin üzerinde sahneye çıkan mankenler, ellerinde bulunan ve bellerine bağladıkları ayakkabıları izleyenlere tanıttı. Mankenlerin yarış otomobiliyle yaptıkları tanıtımın ardından, Asuman Krause podyuma eski dönemlere ait savaşçı kıyafeti ile çıktı. Krause, savaşçı kıyafetleri arasında Kinetix’in yeni spor ayakkabılarını tanıttı.

Mankenler daha sonra ’Cross-training’ ayakkabılarını tanıttılar. Defile sırasında yapılan ilginç şovlar, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Manken Tuğba Özay, Örümcek Adam kostümüne benzer kırmızı renkli bir kıyafetle seyircilerin arasına inerek, bir mini şov yaptı. Gösterisi, erkek mankenlerin Özay’ı havaya kaldırmalarıyla son buldu.

Kinetix’in Autdoor ismini verdiği yeni ürünü, rengarenk kostümlerle tanıtılırken, son olarak Comfort ayakkabı firmasının yeni ürünleri, mankenlerin alışılmadık iş kadını tiplemesiyle tanıtıldı. Defilede ayakkabı tanıtan mankenler, çıplak ayakla sahneye çıkıp, ürünleri boyunlarına, bellerine ve kıyafetlerinin üzerine bağlayarak tanıttılar.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 26 Mart 2004 Cuma 12:24:43
Güncelleme :26 Mart 2004 Cuma 12:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?