18
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA

Belek'te muhteşem açılış

Belek’te yapımı tamamlanan anfi tiyatro, yapay şelale ve saat kulesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Antalya Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, AK Parti Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, Serik Kaymakamı Mehmet Aydın, Serik İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Haldun Öğüt, İl Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldırım, Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, AK Parti İl Başkanı Hamza Taş, belde belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belek İlköğretim Okulu öğrencileri, folklor gösterisi sundular.

Törende bir konuşma yapan Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, "Belek ve şahsım için ayrı bir önemi olan projenin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Ben oldukça heyecanlıyım. Bu park, 2 ay gibi kısa sürede Belek Belediyesi’nin imkanlarıyla yapılmıştır. Yapımını belediyemizin teknik ekibi ve işçileri gerçekleştirmiştir. Bunun için geceli gündüzlü çalışan işçilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Burhan Kılıç ise, projenin hayata geçmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, alanın bundan sonra kartpostallarda yer alacağını söyledi. Kılıç, "Böylesine önemli bir projeyi hayata geçiren Başkan Yusuf Mecek’e teşekkür ediyorum. Belek’in çehresi gittikçe değişiyor. Bende, özellikle burayı çevreleyen yol duvar isnatının yapımı için elimden geleni yapacağım. Bu tesis Belek’e hayırlı olsun" diye konuştu.

Havai fişek gösterisinin ardından AK Parti Antalya Milletvekili Kılıç ve Başkan Mecek, kurdeleyi keserek anfi tiyatro, yapay şelale ve saat kulesini hizmete açtı. Daha sonra sahneye çıkan ünlü pop şarkıcısı Hatice, birbirinden güzel şarkılarla izleyicileri coşturdu. Hatice, Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek’e övgüler yağdırdıktan sonra yanına giderek bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatice’nin ardından ise sahneye Grup Ayna çıktı. Grup Ayna adına Erhan Güleryüz’e, organizasyona olan desteklerinden ötürü Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek tarafından plaket sunuldu. Grup Ayna, popüler şarkıları ile konuklara güzel saatler geçirtti.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2004 Pazar 16:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?