18
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA

Elektrik kesintisine sert tepki

ELEKTRİK KESİNTİSİNE VATANDAŞ TEPKİSİ

Antalya Belkıs Belediye binasının elektriğini kesmek için gelen TEDAŞ görevlilerine, bölge halkı izin vermedi.

Serik ilçesi Belkıs beldesinde, daha önce belediye binasına dönüştürülmek istenen eski okuldaki restorasyon çalışmalarının durdurulması ile başlayan gerginlik, TEDAŞ ekiplerinin binanın elektriklerini kesmek istemesiyle devam etti. Özel İdare ve Belkıs Belediye yetkilileri, tapunun kendilerinde olduğunu iddia ettiği hizmet binasına bugün, TEDAŞ görevlileri, Serik Jandarma ekipleri ile birlikte geldi. Binanın elektriklerini kesmek üzere gelen ekibe vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Bina önüne toplanan

belediye halkı, Belkıs Belediye Başkanı Remzi Yıldız'ın uyarısına rağmen, TEDAŞ aracındaki yetkililerin bölgeden gitmeleri için üzerine yürüdü.

Vatandaştan büyük tepki alan TEDAŞ görevlileri, jandarmanın uyarısı ile olay yerinden ayrıldı. Belediye Başkanı Remzi Yıldız ise, Belediye binası olarak kullanmaya başladıkları İlköğretim Okul binasının taşımalı eğitime geçilmesi ile 2005 yılında Belkıs Belediyesi'ne devredildiğini ve 2005 tarihinde binanın tapusunun belediye tarafından alındığını belirtti.

ELEKTRİK KESİNTİSİNE VATANDAŞ TEPKİSİ
ELEKTRİK KESİNTİSİNE VATANDAŞ TEPKİSİ
ELEKTRİK KESİNTİSİNE VATANDAŞ TEPKİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 16:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?