19
Mayıs
2024
Pazar
SERİK - ANTALYA

Mecek çiçeklerle karşılandı

Antalya’nın Serik İlçesine Bağlı Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, yaklaşık 70 günlük rahatsızlık döneminden sonra görevine döndü.

Belediye Başkanı Yusuf Mecek, Belediye Binası'na gelişinde Meclis Üyeleri ve Belediye personeli tarafından çiçek ve alkışlarla karşılandı.
Rahatsızlığı sebebiyle safra kesesi ameliyatı olan Başkan Mecek, ardından enfeksiyon kapması nedeniyle tedavisi uzamıştı. Belediye Binası'na gelişinde Meclis Üyeleri ve personel tarafından çiçek ve alkışlarla karşılanan Başkan Mecek, yaşadığı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

"Bu tür bir karşılama beklemiyordum. Beni ilk seçim kazandığım günlere döndürdünüz" diyen Başkan Yusuf Mecek, "Raporlu olduğum dönemde de Belediye çalışmalarının eksiksiz yürüdüğünü gözlemledim. Hem Başkanlık görevini vekaleten yürüten Meclis Üyemiz Necmettin Kaya'ya, hem de Belek aşkı ile çalışmalarına kış mevsiminde bile aralıksız devam belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 13:18:35
Güncelleme :4 Aralık 2006 Pazartesi 13:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kus IP: 62.252.64.xxx Tarih : 1.01.2007 19:32:10
ben londrada yasamakta olan bir serik li vatandasım sayın mecek 'in böyle bir rahatsızlık gecirmesine gercekten cok üzüldüm daha yeni haberim oldu gazeteniz sayesinde ..kendisine gecmis olsun ve iyi calısmalar ...