1
Haziran
2024
Cumartesi
AĞLASUN - BURDUR

Azime Ortaçgil'in cevap haberi

Manken Eylem Şenkal'in, Solcu Şair Hasan Hüseyin Ortaçgil'in kızı olduğu açıklamalarına Şair Ortaçgil'in eşi Azime Ortaçgil'den cevap geldi.

Solcu Şair Hasan Hüseyin Ortaçgil'in eşi Azime Ortaçgil "Manken Eylem Şenkal'in annesi ortaya çıksın 'ben falan tarihte Hasan Hüseyin ile şöyle şöyle oldu' desin" dedi.

3 Ekim 2007 

Burdur'un Ağlasun ilçesinde yaşayan Solcu Şair Hasan Hüseyin Ortaçgil'in eşi Azime Ortaçgil iddialara cevap verdi.

Evinde Hasan Hüseyin Müzesi oluşturan Ortaçgil, şunları söyledi: "Bu kız çocuğu 1977 yılında doğmuş, "1977 yılından bu yana da terörist olmadığımızı ispatlamakla geçirdik yıllarımızı" diye bir ifade kullanmış. Son derece saçma tutarsız, eğer kendisi kaçtığı kovalandığı bir durum varsa bizimle niye ilişkilendiriyor. Önce buna bakmak gerekiyor. İkincisi bilmeden etmeden, annem şöyle diyordu o zaman annesi çıksın 'ben falan tarihte Hasan Hüseyin ile şöyle şöyle oldu' desin. Ortada anne yok. Şu aşamada değil ama son aşamada teknoloji kullanarak kim kimin nesi öğrenilir. Eylem Şenkal veya onu yönlendirenler ortaya bir laf attılar burası Hasan Hüseyin evi herkese açtık. Biz meşgul ediliyoruz. Eylem Şenkal'in iddiayı ortaya atan savı bulsunlar onunla konuşsunlar bizlik bir olay yok ortada. Hasan Hüseyin yapıtlarını okusunlar tanımaya çalışsınlar. Ortaya atılmış aslı faslı olmayan bir olay için bizi rahatsız edileceklerine iddiayı ortaya atan Eylem Şenkal konuşturulsun, ben kendisine selam söylüyorum çıksın bir de özür dilesin bu olayla ilgili".

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 19:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?