2
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINYAYLA - BURDUR

Necati Topay

Bucaklı hayırseverler Bucak İlçesine 2 okul daha yaptırıyor. Okul yapım protokolleri Valilikte yapılan bir törenle imzalandı.

İlk imza töreni, 12 derslikli 360 öğrenci kapasiteli olacak olan  Anadolu Ticaret Meslek Lisesinin yapım için hayırsever Necati TOPAY ile yapıldı.

Burdur Valisi Can DİREKÇİ, Milletvekili Mehmet ALP, Bucak Kaymakamı Mehmet YILDIZ ve Bucak Belediye Başkanı Arsal Sarı'nın da bulunduğu törende, ziyaretçiler yapılacak olan okul dolayısıyla duydukları memnuniyetleri belirttiler. Hayırsever Necati TOPAY da böyle bir hayırlı hizmet yapmış olmaktan duyduğu sevincii belirterek okulu bir yıl içerisinde tamamlayacağını söyledi.

Vali Can DİREKÇİ yaptığı konuşmada, hayırsever Necati TOPAY ı kutlayarak "Eğitimin önemini uzun uzun anlatmaya gerek yok.İnsanca yaşamanın temelinde eğitim yatar. Devletimiz imkanları ölçüsünde eğitime her türlü yardımı yapmaktadır.Ancak devletinde imkanları sınırlıdır.Dolayısıyla burada hayırseverlerimize büyük iş düşmektedir.Bucaklı hayırseverler geçtiğimiz yıl 70 derslik yaptırmıştır.Hedef 150 derslik yapmaktır..Ben tüm Bucaklı hayırseverleri kutluyor,kendilerini bu örnek davranışları dolayısıyla tebrik ediyorum" dedi.

Daha sonra Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında hazırlanan protokol Sayın Valimiz Can DİREKÇİ ve hayırsever Necati TOPAY tarafından imzalandı.

İkinci tören ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından okul bahçesi içerisinde yaptırılacak olan 12 derslikli ek bina için yapıldı.

Dernek Başkanı Turan YAŞAR ve Dernek Yöneticilerin bulunduğu törende Milletvekilimiz Sayın Mehmet ALP okulun tüm tuğla ihtiyaçlarının tarafından karşılanacağı söyledi.

Eğitim Gönüllüleri Derneğine teşekkür eden Sayın Valimiz Can DİREKÇİ "Bu okulumuz 9 derslikli olara yapılmış daha sonra hayırseverlerimiz 12 derslik daha yapmışlar.Yine şimdi hayırseverlerimiz 12 derslik daha yapıyorlar. Milletvekilimizin desteğini de alan okulumuz sayesinde eğitimin kalitesi daha da artacaktır. Bu derneğimiz Sivil Toplum Örgütlerine örnek olacak bir davranış sergilemiştir.Kendilerini kutluyorum" dedi.

Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında hazırlanan protokol Sayın Valimiz Can DİREKÇİ ve Dernek Başkanı Turan YAŞAR tarafından imzalandı.
Burdur Bucak'da Topaylar Tic.Tur.Ltd şirketinin sahibi Necati Topay tarafından yaptırılacak olan 12 derslikli  Anadolu Ticaret Meslek Lisesinin 25.06.2004 tarihinde protokolü yapıldı.

 

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar