29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖLHİSAR - BURDUR

Kaymakam'a veda yemeği

28 Ekim 2006 tarihinde İlçemizdeki görevine başlayan kaymakamımız Selami Kapanakaya İçeşleri Bakanlığının son kararnamesi ile Ağrı İline Vali Yardımcısı olarak atanmıştı. Kaymakamımız için 25 Ağustos 2008 tarihinde Yeşiltepe tesislerinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından veda yemeği verildi.

Yemeğe Çavdır Kaymakamı M.Şirin Yaşar, Çameli Kaymakamı Murat Büyükköse, Gölhisar Belediye Başkanı Mehmet Yavuzer, Yusufça Belediye Başkanı Yılmaz Akkaş,Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşli Merkez Müdürü Enver Altıntaç , daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

Belediye Başkanı Mehmet Yavuzer yemekte yaptığı konuşmada, "Saygıdeğer Kaymakamımızın ilçemize büyük hizmetleri olmuştur. Onu Devlet Adamı vasfı ve hizmetleri ile şükranla anacağız. Vali yardımcılığı görevinde başarılar dilerim" dedi.

Kaymakamımız Selami Kapankaya veda konuşmasında;" İki sene zarfında iyi niyetle, samimiyetle ve gayretle Gölhisar için çalıştığıma inanıyorum. Az parayla çok iş yapmak, devletin bir lirasını bile heder etmemek, tarafsız, yansız, güler yüzlü ve vatandaş odaklı bir yönetim her zaman başta gelen prensiplerimiz olmuştur. Tüm Gölhisarlılara kapımızı açık tuttuk. Kimseye kırgın değilim. Görev her yerde her zaman kutsaldır. Başım dik olarak geldim ve az zamanda kendince bir şeyler yapmış bir kaymakam ve yine başı dik olarak ayrılıyorum. Bu vesileyle bütün Gölhisarlı vatandaşlarımıza en içten sevgi ve selamlarımı sunuyor gönül bağımın her zaman devam edeceğini de bu arada belirtmek istiyorum. Bütün Gölhisarlılara hoşça kalınız." dedi.

 

golhisar.bel
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 11:08:31
Güncelleme :28 Ağustos 2008 Perşembe 12:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elvan sirel IP: 212.175.115.xxx Tarih : 12.09.2008 11:22:48

gölhisarn gelişmesini istediğim için böylebir etkinlik çk güzel oldu.!