3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Mustafa Kemal Üniversitesi Hatay Sağlık Yüksekokulu

Tarihçesi

Meslek Yüksek Okulumuz 1993-1994 öğretim yılında Dörtyol şehir merkezindeki geçici binasında öğretime başlamış 2000-2001 eğitim-öğretim yılında ise çağdaş standartlarla yapılan yeni kampüsüne taşınmıştır.

Muhteşem doğa manzarasıyla 480 hektarlık çam ağaçlarıyla kaplı yemyeşil kampüs arazisi üstüne kurulmuş olan 5500 m' lik kapalı alanlı öğretim binamız içerisinde son sistem 4 adet modern Bilgisayar Laboratuarı, 1 adet Mikroişlemciler laboratuarı, 1 adet Dijital Elektronik laboratuarı, 1 adet Elektroteknik Laboratuarı, 1 adet Haberleşme Laboratuarı, 1 adet PLC laboratuarı, 2adet teknik resim salonu ve 1 adet Makina atölyesi bulunmaktadır. Öğrenciler eğitim-öğretimleri ile ilgili internet hizmetlerinden de sınırsız faydalana bilmektedir.Öğrenciler spor aktiviteleri için kampüs alanı içinde bulunan ayrıca yeni yapılandırılan 968 m' lik basketbol,voleybol,hentbol için yapılmış yeni sahamızla daha da güzel bir hale gelmiştir.okulun yemekhane kısmında da öğrencilerin damak zevkine uygun yemekler çıkarılmaya çalışılmaktadır.

Meslek yüksek okulumuzun amacı Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında laik,demokrat,fikri ve vicdanı hür olarak yetiştirilmiş Ülkemiz ve özellikle yöremiz sanayi kuruluşlarının ve diğer sektörlerin ihtiyaç duyduğu ön lisans düzeyinde insan gücü yetiştirmektir.Mezunlarımız iki yıllık eğitim-öğretim sonunda "tekniker "unvanı ile hayata atılırlar.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Hatay Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü
Adres2 :Antakya/Hatay
Posta Kodu :
Telefon :0 326 216 06 86
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.