3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

1 konuta 2 kişi talip oldu!

Hatay'ın Belen ilçesinde, TOKİ tarafından yaptırılacak 410 konutun temeli atıldı.

TOKİ'nin dar gelirliler için yaptıracağı konutların temel atma törenine; AK Parti Grup Başkanvekili ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Belen Belediye Başkanı Mustafa Seydi Evren, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Belen Belediye Başkanı Mustafa Seydi Evren, törende yaptığı konuşmada, bugün 16 bloktan oluşan 410 konut, 4 dükkan, ticaret merkezi ve cami inşaatının temelinin atıldığını belirterek, "Toplam 786 vatandaşımız bize müracaat etmiştir. Bizler tüm başvuran vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak isteriz. İnşallah çekiliş sonrası ev çıkmayan ailelerimize yeni konutlar yaparak yardımcı olacağız" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin de, TOKİ'nin Belen'e kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutlayarak, "Allah hepinizi inşallah ev sahibi yapar. Bizler bunun için çaba gösterecek, çalışacağız. Bizler tüm Hatay genelinde TOKİ'ler yaptık ve teslim ettik. İnşallah 1 ya da 1.5 sene sonra sizler de evinize kavuşursunuz. Bana ev çıkmadı diye üzülmeyin. Sizler talep ettiğiniz sürece bizler Belen'in her yerine toplu konut yapmaya devam edeceğiz. Belenliler 'yeter' deyinceye kadar bu hizmet devam edecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından temel atma törenine geçildi. Kurbanlar kesilip dualar okunarak konutların temeli atıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 18:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?