7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

2 tarfik kazası, 4 ölü

Antakya'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Antakya'nın Kesecik mevkiinde, henüz trafiğe açılmayan çevre yolunda yaşandı. 31 TN 429 plakalı otomobille 31 D 7679 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Gökhan Aşkar (20), Ferhat Yıldız (20), Fariz Elbistanlı (55) ve Gökhan Karakaş (20) yaralandı. Yaralılardan Gökhan Aşkar Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Ferhat Yıldız Gaziantep Sanko Hastanesi'ne, Fariz Elbistanlı da Adana'ya sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralı Gökmen Karakaş ise, tedavi altına alındığı Antakya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Antakya Devlet Hastanesi'nde hizmetli olarak çalışan Mehmet Aşkar, oğlu Gökhan Aşkar'ın öldüğü kazada, oğlunun öldüğünün farkında olmadan yaralılara yardım etti. Daha sonra oğlunun da kazada öldüğünü öğrenen baba Aşkar, şok geçirdi.
Kazada hayatını kaybeden Gökhan Aşkar, Ferhat Yıldız ve Gökhan Karakaş'ın askere gitmeye hazırlandığı öğrenilirken, jandarma kazaya karışan ve olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. 

Antakya-Reyhanlı karayolunun Narlıca mevkiinde meydana gelen ikinci kazada ise, Metin Geçin yönetimindeki 31 M 3114 plakalı minibüs, Cemal Ezer idaresindeki 31 DT 899 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Cemal Ezer (41) ile eşi Nuriye (37), çocukları Yunus ve Akif ile minibüste bulunan Ahmet Parıldar (25), Cuma Şeker (22), Hüseyin Atıcı (16), Tayfun Dizbaroğlu (33), Bayram Karabacak ve sürücü Metin Geçin yaralandı. Yaralılar, Antakya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 16:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?