3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

44 muhtarlığa bilgisayarları dağıtıldı

Antakya Belediyesi, muhtarlıklardaki işlemlerin daha hızlı yürütülebilmesi amacıyla 44 mahalle muhtarlığına bilgisayar dağıtıyor.

Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, yaptığı açıklamada, bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de muhtarlıklarla belediye arasındaki köprünün daha da sağlamlaştırılması ve işlem trafiğinin hızlandırılması amacıyla 44 mahalle muhtarlığına 44 bilgisayar dağıtımına başlandığını söyledi.

2-3 gün içerisinde tüm mahalle muhtarlıklarına bilgisayar dağıtımının ve kurulumunun tamamlanacağını belirten Yeloğlu, “Amacımız bir taraftan muhtarlıklarımıza iş kolaylığı sağlarken diğer taraftan vatandaşlarımıza hizmet ederken işlem trafiğinin daha da hızlandırılmasının sağlamak. Bu doğrultuda 44 mahalle muhtarımıza 44 adet bilgisayar veriyoruz. Muhtarlıklarımızın mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını belirlemesi, mahallenin yaşam kalitesinin yükseltilmesi, belediye ve diğer kamu kurumlarıyla ilişkilerinin bilişim çağının gereklerine uygun olarak hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesi amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Halka hizmet çıtamızı giderek üst seviyelere ulaştırma adına gerçekleştirdiğimiz bu hizmetle hem teknolojinin hızından faydalanacağız, hem de bürokratik işlemleri asgariye indirme adına önemli bir adım atmış olacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 18:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem IP: 78.165.243.xxx Tarih : 25.09.2008 04:58:17

ben kışlasaray mah oturmaktayım ailem başka mah ailemin muhtarı evrak parası almıyor ısrar etmelerine karşı bile almasken sami mazman oğlu en ufak imzaya en az 10 milyon alıyor günah ya buna muhtarlar derneği bir el atmalı buna birileri lütfen durdemeli.