2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Ağabey dehşet saçtı: 3 yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kız kardeşi sevdiği erkekle kaçan şahıs, kız kardeşi ile kardeşinin kayınbabası ve kayınbiraderini silahla yaralayarak kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre olay, Esentepe Mahallesi 339/1 Sokak'ta meydana geldi. Bahtiyar ve Ece Deniz Öztürk (28) kaçarak evlendi. Mutlu bir evlilikleri olan Öztürk çiftinin birlikteliğine karşı çıkan kızın ağabeyi Mehmet K., konuşmak için kız kardeşinin evine gitti.

Kız kardeşinin kocasını evde bulamayan Mehmet K., Bahtiyar Öztürk'ün kardeşi Hüseyin (24) ve babası Feranaz Öztürk (60) ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Mehmet K., üzerindeki silahla kız kardeşi, kardeşinin kayınbabası ve kayınbiraderine kurşun yağdırdı.

İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ece Deniz Öztürk, Hüseyin Öztürk ve Feranaz Öztürk tedavi altına alındı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Ece Deniz Öztürk'ün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hastaneye gelen Öztürk ailesinin yakınları sinir krizleri geçirirken, yaralı Hüseyin Öztürk, "Kız kaçırma davası kan davasına dönüştü. Bizim kanımız aktı, bu kan yerde kalmayacak" dedi.

Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 08:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?