2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

AKP İskenderun'u istiyor

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yerel seçimlerde hedeflerinin İskenderun Belediyesini almak olduğunu söyledi.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aylık divan toplantısında, yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkanlıklarıyla ilgili durum değerlendirmesi yapıldı ve seçimle ilgili yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Teşkilat binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, hedeflerinin, İskenderun Belediyesi başta olmak üzere diğer belde belediyeler olduğunu söyledi.

Karasayar, "Sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. AK Parti'nin kapatılma süreci gündemde olabilir, ancak biz işimize bakıyoruz. Milletvekillerimiz ve yetkili merciler bu konu ile yakından ilgileniyorlar. Hukukla ilgili çok güçlü ekibimiz var ve bunun gereğini yapacaklarına inanıyorum. Hedefimiz ülkemizin ve bölgemizin en önemli sorunları olan işsizliğe çözüm bulmak. Partimizde fedakarca çalışan ve hiçbir karşılık beklemeden oy arttırmayı hedefleyen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz ve yerel seçimlerde İskenderun Belediyesini de saflarımıza katarak AK Partiyi iktidara taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının 2. bölümünde ise yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar ve mevcut AK Parti'li belediye başkanlarının durumları görüşüldü.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 15:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?