8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Aldığı yardımla spor salonu açtı

ALDIĞI PARA YARDIMIYLA SPOR SALONU AÇTI

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Sezer Gümüş isimli şahıs, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan para desteği alarak Gençlik Spor Kulübü ve Boks Salonu açtı.

Ankara'da Çankaya Spor Kulübü'nde boks eğitimi aldıktan sonra Ankara ve Türkiye şampiyonasına katılarak dereceye giren Sezer Gümüş, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan para desteği alarak Gençlik Spor Kulübü ve Boks Salonu açtı.

İnönü Caddesi'ndeki salonun açılışını kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu yaptı. Açılışa İlçe Spor Müdürü Levent Durak, Tekebaşı Belediye Başkan Vekili Fevzi Sağlamtaş, İl Genel Meclis Üyesi Sezgin Gümüş, eski belediye başkan adayı Faik Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kulüp öğrencileri açılışta boks gösterisi yaptılar. Kaymakam Kurtbeyoğlu açılışta yaptığı konuşmada beldede bu tür spor salonlarının açılmasının sevindirici olduğunu, yarışmalarda da başarı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Boks Salonu sahibi Sezer Gümüş yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Gençlerimizin hem ruhuna hem sağlığına hitap etmek ve ülkemize kaliteli sporcular yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Salonumuzda ilk başta boks eğitimi yapılacaktır. İleride farklı branşlara yer vereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 09:55:05
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 11:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASAN HÜSEYİN ÖZÇELİK IP: 78.164.57.xxx Tarih : 19.05.2011 15:50:38

süpersiniz hocam