4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Alkol yine can aldı

Hatay'ın Belen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, İskenderun-Antakya karayolu üzerinde bulunan Kıcı mevkisinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İskenderun'dan Antakya'ya seyreden Abdulkadir Ortaç (40) yönetimindeki 01 FG 766 plakalı pikap, Hatay'dan Ankara'ya gitmekte olan özel bir firmaya ait Erdem Akın (32) yönetimindeki 31 HA 403 plakalı yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.
Meydana gelen trafik kazasında pikap sürücüsü Abdulkadir Ortaç araç içerisinde feci şekilde can verirken, yine pikap içerisinde yolcu konumunda olan Burcu Taktakoğlu (30) ise ağır yaralandı.

Yol bir süre trafiğe kapanırken, hayatını kaybeden Ortaç'ın cesedi de yapılan çalışma ile ancak 45 dakika sonra araçtan çıkarılabildi. Kazayla ilgili olarak Hatay İl Emniyet Müdürü Osman Çapalı'da olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, kazaya karışan pikap içerisinde bira şişelerinin bulunması dikkat çekti.


Kazada ağır yaralanan Burcu Taktakoğlu, İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, otobüs şoförü Erdem Akın'da gözaltına alındı. Akın verdiği ifadesinde, "Pikap aşırı süratle üzerime geliyordu, yapacak bir şeyim yoktu. Kaçmak istedim, ama kaçamadım" dedi. Kazayı duyarak olay yerine gelen Ortaç ve Taktakoğlu'nun yakınları sinir krizleri geçirirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 01:33:49
Güncelleme :1 Aralık 2007 Cumartesi 09:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?