7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Alkollü kardeşler işhanını birbirine kattılar

İskenderun İlçesi'nde, alkol aldıktan sonra kavga ederek işhanını birbirine katan 2 kardeş, polis tarafından güçlükle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Ulu Camii Caddesi Büyük Çarşı İşhanı'nda meydana geldi. Cengiz Aslan (38), alkol aldıktan sonra kendisi gibi alkollü olan kardeşi Gündüz Aslan'ı esnafların önünde evire çevire dövmeye başladı. Gündüz Aslan'ın da ağabeyine karşılık vermesi üzerine ortalık karıştı. 

Alkollü kardeşler, olay yerine gelen birçok polis tarafından güçlükle etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı. Neden kavga ettikleri öğrenilemeyen Aslan kardeşler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Bu arada, kavga sırasında olay yerinde bulunan ve içerisinde silah olduğu ihbarı yapılan 31 LP 094 plakalı otomobil, polisler tarafından arandı. Vatandaşların merakla izledikleri olayda, araç içerisinde silah arayan polis, bagajda koyun kellesi ve ciğeri bulunca şaşkına döndü. Silah ihbarı yapılan aracın sahibinin kasap olduğunu öğrenen polis, sürücüyü serbest bıraktı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 17:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?