7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Antakya bayrama hazırlanıyor

ANTAKYA'DA BAYRAM DENETİMLERİ

Antakya'da Kurban Bayramı öncesi trafik ve zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle şehrin giriş ve çıkışlarındaki yollarda kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yolcu taşıyan minibüs ve otobüs ile yük taşıyan kamyon, kamyonet ve TIR sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, araç sürücülerine emniyet kemeri takılması konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca araç şoförlerine de Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, ekiplerin, vatandaşların, huzur ve güvenli bir şekilde bayram tatilini geçirmeleri için bilgilendirildiğini ve bu yönde denetimlerin de arttırıldığını söyledi.

9 günlük bir bayram tatili nedeniyle bayramda kazaların yaşanmaması için yollarda özellikle otobüsler üzerinde denetimlerin arttırıldığını belirtildi.

Bu arada, Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini artırdı.

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Antakya genelinde yürüttükleri denetim faaliyetleri kapsamında fırın, kasap, su firmaları, gazlı içecek ana bayi depoları ile halkın yoğun alışveriş yaptığı mekânlarda denetimlerde bulundu.

Zabıta Ekipleri’nin yürüttüğü denetimlerin bayram süresince ve sonrasında da artarak devam edeceği açıklandı.

ANTAKYA'DA BAYRAM DENETİMLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 16:28:01
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 16:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?