4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Antakya esnafı fuar yolunda

Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, beraberindeki bakkal esnafı ile birlikte Adana'da düzenlenen Gıda Fuarı'na katılmak üzere Adana'ya gitti.


Kooperatif binası önünde toplanan 60 kadar bakkal esnafı iki ayrı otobüsle Adana'ya hareket ederken, hareket öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Kooperatif Başkanı Sabit Teksöz, "Üyelerimizi Adana'daki Gıda Fuarı'na götürüyoruz. Bu tür etkinlikler, üyelerimizin ufkunun açılması konusunda, yenilikleri alıp Antakyalı esnafımıza yansıtması bakımından çok önemli.

Bundan sonra üyelerimizle beraber bu fuarları sıkı takip edeceğiz. Yeniliklere ayak uyduracağız ve Antakya halkına yakışır bakkal dükkanları oluşturacağız. Bu inşallah ilk olacak. Daha sonra önümüzdeki aylarda İstanbul'da bir fuarımız var. Arkadaşlarımızı oraya da götüreceğiz. Üyelerimizle birebir ilgileniyoruz. Sorunlarını sadece gıda sektöründe değil, devlet dairelerinde de çözmeye çalışıyoruz. Biz bir aileyiz. Bir aile ortamında çalışıyoruz.İnşallah bakkallarımızı layık oldukları yere getireceğiz. Onlarla birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Fuara 60 kişilik bir grupla gidiyoruz. İstanbul'daki fuara inşallah 300 kişilik bir grupla gideceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 15:32:57
Güncelleme :7 Eylül 2007 Cuma 15:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?