2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Antakya'da mezarlık kompleksi açıldı

Antakya Belediyesi tarafından yaptırılan morg, gasilhane, 264 kişilik 2 katlı taziye salonu, ibadethane, idari bina ve otoparktan oluşan 'Mezarlık Kompleksi' hizmete açıldı.

Mezarlık Kompleksi açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Antakya'nın eski belediye başkanlarından Bekir Karabacak'ın da Yeloğlu'nun yanında bulunduğu açılış sırasında mezarlık kompleksinin projelendirme safhasında emeği geçen mimar Yaşar Coşkun'a bir anı tabağı verildi.

Açılış töreninde yaptığı konuşmada 5 yıllık görev süresi boyunca hicap duyacağı hiçbir yanlışa yer vermediğini belirten Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, "Alnım ak, yüzüm pak. Yaptığımız hizmetler ortada. Daha güzel bir kent oluşturmak ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalıştım. Ancak itiraf etmeliyim ki, hizmetler kadar siyaseti iyi yapamadım. Bu konuda eksikliklerim oldu. Eğer ben hizmet yapmak yerine her gün bir kahveye gidip insanlarla çay içseydim, leylekler gibi laklak etseydim, bazılarının istediği gibi siyaset görevimi yerine getirmiş olacaktım. Ne yazık ki çalışıp, projeler üretmek yerine, çay davetlerine katılmamı isteyenlerde var. Sağduyulu insanlar elbette ne demek istediğimi biliyor ama ne yazık ki bu tür siyaseti isteyenlerin sesi hizmet bekleyen vatandaşlarımızdan çok daha fazla çıkıyor" dedi.

Konuşmasının devamında hizmet süresi boyunca hiçbir zaman reklam peşinde koşmadığı vurgulayan Yeloğlu, "Antakya için birçok hizmetimiz oldu. Katı Atık Tesisi, Batı Kent Projesi, Yeni Otogar, Halk Ekmek Farikası, Antakya Belediye Parkının yenilenmesi, Çorba evi, Çok Katlı Otopark, Asi Nehri Islah projesi gibi bir çok projeyi hayata geçirdik. Daha önce de defalarca bunları dile getirdim. Ancak bir gün bile bu hizmetlerin reklamı peşinde olmadım. Yapılan tüm bu hizmetlerin arasında sadece Mezarlık Kompleksi Hizmet Üniteleri'ne açılış programı düzenledik. Çünkü yaptığımız bu hizmetin bizim için farklı bir anlamı var. Biz reklam derdinde değil vatandaşımıza hizmet etmenin derdindeyiz" dedi.

Açılış sonrası Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ile davetliler tesisi birlikte gezdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 10:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim göçmen IP: 88.225.240.xxx Tarih : 28.12.2008 15:37:18

sayın mehmet yeloğlu şimdi mi aklınıza geldi acaba hizmet tam yerel seçimlere yaklaşırken bugüne kadar herhangi bir aktvite göremedik bir antakyalı olarak siz önce bunlar yapcagınıza otopark sorununu çözün görüyosunuz sokaklarımız geliyo adam nerden oldugu mechul arabasını koyup gidiyo ondan sonra o civarın etrafında mzallah yangın falan cıksa itfiaye gecemeyecek ondan sonra mahallerimizde belediye ışıkları kesliyo x muhtarımız saolsun hiç ilgilenmiyo hırsızlar a teşvik yratırken siz gdiyosunuz park bahce yapıosunuz. bazı köy yolları berbat. memleketimiizi kalkındarmayı düşünmüysunuz heralde bizim memlekitimizn bi antalydan farkı ne veya turistik bi şehirden onlardada deniz ,kültürel yerleri bizded var ndn bizim adımız turistik bi şehir anılması gerekirken kaçakçılk,uyuşturucu hile fessatla anılıyor saygılarımla....(eger size karsı agır hitab kullandıysam özür dilerim sayın mehmet yeloğlu)saygılarımla...............