7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Antakya'da 'Sandal' sefası

ANTAKYA'DA 'SANDAL' SEFASI

Turkcell Muhabbet Kart Konserleri kapsamında Antakya'da bir konser veren Mustafa Sandal coşkulu bir kalabalığa hitap ederken, gündüz öğrencilerin ölen arkadaşları için eylem yaptığı yolda artan trafik karmaşası sinirleri gerdi.

Hatay'da Doğuş Okulları önünde kurulan alanda gerçekleştirilen ücretsiz konsere binlerce Sandal hayranı geldi. Antakya-Harbiye yolundaki trafik keşmekeşine bir de Mustafa Sandal'ı dinlemek üzere caddelere dolan vatandaşlar eklenince trafikte zaman zaman sinirler gerildi.

Muhabbet Kart Konserleri kapsamında konser verilecek şehirlerin belirlenmesi aşamasında Hatay'ın bu konser dizisinde yer almadığını söyleyen pop müzik sanatçısı Sandal, "İçimden, 'Hatay'da da konser verebilsek keşke' diyordum. Orgazinatörler birkaç şehirde daha konser verilebileceğini söyleyince heyecanlandım ve hemen, 'Hatay'da konser verebiliriz' dedim ve şimdi sizlerle bir aradayız. Her zaman olduğu gibi bir arada olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Birbirinden güzel parçalarla, Antakyalı hayranlarına konser veren Sandal, hareketli şarkılarda hem oynadı hem oynattı. Mustafa Sandal, yaklaşık 2 saat süren coşkulu konser sonunda, tekrar Hatay'a gelmek istediğini söyleyerek sevenlerinin alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

Akıllarda ise, arkadaşlarının öldüğü alana çocukların çiçek bıraktığı yerde yaşanan trafik keşmekeşi ve coşkulu konser kalabalığı kaldı.

ANTAKYA'DA 'SANDAL' SEFASI
ANTAKYA'DA 'SANDAL' SEFASI
ANTAKYA'DA 'SANDAL' SEFASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 12:23:03
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 13:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?