4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Antakya'da yangın

Antakya'da bir ev, elektrik sobasından çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Zenginler Mahallesi Kutlu Sokak numara 36'da bulunan evde, elektrik sobasından yangın çıktı. Çocuk odasında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bütün evi sardı. Yangın nedeniyle paniğe kapılan mahalle sakinleri sokağa döküldü. Olay yerine ulaşmaya çalışan itfaiye ekipleri ise, yanan evin dar bir sokakta olması nedeniyle yangın yerine ulaşamadı. Hortumlar yardımıyla yangını söndürmeye çalışan itfaiye ekiplerine, vatandaşlar da hortumları taşıyarak yardım etti. 

Yangın başladığı sırada evde bulunan ev sahibi Turgut Damlar, eşi Azime ve oğlu Murat Damlar yangından yara almadan kurtuldu. Ancak evinin yandığını gören Azime Damlar, baygınlık geçirince komşuları tarafından başka bir eve taşındı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sırasında zaman zaman yaşanan su sıkıntısını vatandaşlar kendi hortumlarıyla yangına müdahale ederek çözmeye çalıştı. İtfaiyenin ve vatandaşların yoğun çalışması sonucunda yangın 2 saatte söndürüldü. 

Turgut Damlar, yangın başladığı sırada evde olduklarını ve yangının oğlunun odasında yanan elektrik sobasından çıktığını belirtti. Çevredeki vatandaşlar da evden patlama sesi geldiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2007 Perşembe 13:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan mattaogullari IP: 193.173.83.xxx Tarih : 12.01.2007 12:54:57
Vallahi tebrikler sanki bana fabrika sonduruyorlar bu ne duyarsizlik be kardesim kacinci yilda yasiyorsunuz iki saate ev zaten kul olmus bu ney duyarsizlik neden hemen daha cabuk islemler yapipta guzel millatan kalma aletlerle sondurmeye gidiliyor komsularin hortumlarinin orda ne isi var ayipo yahu utanc verici bir olay itfaiye adina