3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Arena Sirki'nde tehlikeli şov

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde kurulan sirkte bıçak ve piton yılanıyla yapılan şovlar, izleyenleri hem korkuttu hem eğlendirdi.

Dünyaca ünlü Arena Sirki’nin Payas beldesinde sergilediği şovlar, belde halkının büyük beğenisini topladı. Payas Cin Kulesi yanında kurulan çadırda Payaslılar'la buluşan Arena Sirki'nde akrobatların bıçakla canlı hedef üzerinde yaptıkları şov, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın eşiyle birlikte izlediği sirkte dev piton yılanlarıyla yapılan gösteri ise korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Dev piton yılanını vücutlarına dolayarak çoğunluğu çocuk izleyicilerin arasına dalan göstericiler, kendilerince vatandaşların piton yılanı merakını giderirken, özellikle çocuklar korkulu anlar yaşadı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 12:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasret ÖZTÜRK IP: 88.232.186.xxx Tarih : 26.01.2008 20:28:05

iskender un a da kurulan bu sirkin göstericileriyle yakından görüşme fırsatı buldum. Çok sıcakkanlı ve sempatik insanlardı. SITUYEN SENİ ÇOK SEVİYORUM. Ayrıca jifko, yılmaz, vanya , tony ve tabiki ferit buradan ayrıldığınızda sizi çoooook özleyeceğiz.:( Bir gün hepinizle yeniden görüşmek ümidiyle. Bulgarcayı öğrenmiş olarak tabiki.:)