2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Bacağına korkuluk demiri saplandı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, evlerine kapı yerine bahçenin demir korkuluklarından atlayarak geçmek isteyen gencin bacağına korkuluk demiri saplandı. Genç, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin bir saati aşan operasyonuyla kurtarıldı.

Olay, Numune Mahallesi Söğüt sitelerinde meydana geldi. Gece arkadaşından evlerine dönen İbrahim Savaş (17), evlerine girmek için bahçenin demir korkuluklarından atlamak isteyince dengesinin kaybolması sonucu bacağına demir parmaklık saplandı.

Annesinin ve komşularının fark etmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans çağırıldı. Bacağına saplanan demir parmaklık yüzünden bahçe duvarında asılı kalan genci kurtarmak isteyen sağlık ekipleri demir parmaklığı çıkartmanın mümkün olmayacağını, itfaiye ekibinin gelmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi.

Annesi Zeynep Savaş ise bu manzara karşısında daha fazla dayanamayıp baygınlık geçirdi. Olay yerindeki sağlık görevlileri bir yandan yaralı gence müdahale ederken bir yandan da bayılan anneyi kendine getirmeye ve sakinleştirmeye çalıştı.
İtfaiye ekipleri kaza kırım makasıyla demir parmaklıkları kesti. Yaralı genç bacağındaki demir parmaklıkla hastaneye kaldırıldı.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla İbrahim Savaş'ın bacağındaki demir parmaklık çıkarıldı. İbrahim Savaş'ın tedavisi sürüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 16:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?