3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Bakan Şener ikizini buldu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'e benzerliğiyle tanınan Hataylı halk otobüsü şoförü Mehmet Yıldırım, Bakan Şener'le yan yana geldi. 

Ehl-i Beyt Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen "8. Hz. Ali Gadir-i Hum Kardeşlik Bayramı Konferansı"na katılmak üzere Hatay'a gelen Şener, konferans öncesinde partisinin il teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Hatay İl Teşkilatı'nı ziyareti sırasında Şener'i karşılamaya gelenler arasında, Bakan Şener'e benzerliğiyle tanınan Hataylı halk otobüsü şoförü Mehmet Yıldırım da vardı. 

Bakan Şener'le tokalaşarak, hatıra fotoğrafı çektiren şoför Mehmet Yıldırım, çevresindeki kişiler tarafından Bakan Şener'e benzetilmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Devlet Bakanı Şener'le ilk kez tanışma fırsatı buldum. Sayın Bakan, benzeyip benzemediğimizi görmek için birlikte çektirdiğimiz fotoğraflara bakacağını söyledi" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 17:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah çadırlı IP: 88.232.7.xxx Tarih : 20.01.2007 08:57:52
hani diyorlar ya herkesin bir ikizi var diye demkkiş bakanımızında ikizi türkiyede iyidir iyi ama saddamın 5 tane aynısından var diyolardı :D