3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Balkonda hırsız paniği

HATAY’ın İskenderun İlçesi’nde evine bir hırsızın girmeye çalıştığını iddia eden 35 yaşındaki Betül Tufan, kendini balkona kilitleyip yardım isteyince panik yaşandı.

Olay saat 12.30 sıralarında Raifpaşa Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 3’üncü katında oturan Betül Tufan, balkona çıkıp kapıyı üzerinden kilitledi. Evinin giriş kapısının hırsızlar tarafından zorlandığını iddia eden kadının çığlıklarını duyan vatandaşlar polisi çağrıldı.

Hızla olay yerine gelen polis, apartmanı ablukaya alıp binaya girdi. Polis, ev sahibi kadın korku içinde balkonda beklediği için kapıyı açtıramayınca daireye giremedi. Bu sırada çevredeki esnaftan bulunan uzun bir merdiveni balkona dayayan polis, Betül Tufan’ın yanına ulaştı.

Balkon kapısını açan polis evde hırsız aradı, ancak kimseye rastlamadı. Olay yerine itfaiye ekiplerinin de ulaşmasıyla sokakta kargaşa yaşandı. Polislere yardım etmek isteyenlerle, olayı izleyen vatandaşlar da caddeyi doldurdu. Dış kapının kilidinin zorlandığını belirleyen polis, şoka giren Betül Tufan’ı içeri alarak sakinleştirdi. Soruşturma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 17:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?