7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Bilgisayar almayınca valiye küstü

BİLGİSAYAR ALMAYINCA VALİYE KÜSTÜ

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in köy gezileri sırasında yanına gelen kız öğrencinin bilgisayar talebine olumsuz yanıt vermesi, minik kızı gözyaşlarına boğdu.

Hıdırbey köyünde bulunan ilköğretim okulu için köy halkının bilgisayar talebini olumlu karşılayan Vali Lekesiz, İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç'e okula bilgisayar verilmesi yönünde talimat verdi. Okula bilgisayar talebinin olumlu karşılanmasından yüreklenen İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Zeliha Yeter de Vali Lekesiz'e yaklaşarak kendisinde bir bilgisayar istedi.

Zeliha Yeter'in bilgisayar talebini Vali Lekesiz, "Zaten okula bilgisayar alıyoruz, sen de onu kullanırsın" sözleriyle yanıtladı. Gözyaşlarına boğulan Zeliha, "Koca okulda bana nasıl sıra gelecek?" yanıtını vererek annesinin kucağına koştu. Vali Lekesiz, "Devletin keşke her öğrenciye bilgisayar verme imkanı olsa, ancak okullara verebiliyoruz" diyerek minik Zeliha'yı teselli etmeye çalışsa da annesinin kucağında ağlamayı sürdüren kızı bir müddet susturmak mümkün olmadı.

BİLGİSAYAR ALMAYINCA VALİYE KÜSTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 17:21:02
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 09:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?