7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Bimeks'ten bir şube daha

BİMEKS 32. ŞUBESİNİ İSKENDERUN'DA AÇTI

Bilişim sektörünün öncüsü Bimeks, kısa bir süre önce açtığı Kahramanmaraş ve Kastamonu mağazalarının ardından şimdi de İskenderun'da 32. şubesini açtı.

Prime Development'in Türkiye'deki ilk AVM yatırımı Prime Mall İskenderun konseptinde yer alan Bimeks mağazasının açılışını, Bimeks Genel Müdürü M. Arif Bayraktar, Prime Development Yönetici Ortağı Dr. Philipp Von Wilmowsky ve Prime Mall İskenderun Müdürü Arzu Özerdem ile birlikte yaptı.

Yüzlerce İskenderunlunun indirimli alışverişten yararlanabilmek için uzun kuyruklar oluşturduğu mağazanın kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet vereceğini belirten Bimeks Genel Müdürü M. Arif Bayraktar, "Türkiye'de 32. mağazamızı İskenderun'da açtık. Burada açtığımız mağazamızın bir özelliği de Bimeks olarak Türkiye'de ilk kez bir ilçeye mağazamızı açmış olmamızdır. Burası, İskenderun'un ilk AVM'si olması açısından da bizim için çok önem arz ediyor. Açılışımız henüz oldu ama vatandaşın yoğun ilgisi var çok

mutluyuz" dedi. Bayraktar, İskenderunlular için yüzlerce ürün hazırladıklarını ve açılış nedeniyle indirimli ürünlerinin bulunduğu kampanyanın 15 gün boyunca devam edeceğini kaydetti.

Bimeks'in İskenderun mağazasında açılışa özel, LCD televizyondan, dizüstü bilgisayara, cep telefonundan fotoğraf makinesine, DVD oynatıcısından MP3'lere çok özel fiyatlı 75 ürün satışa sunuldu.

İskenderun Bimeks mağazası deneyimli personel kadrosu ile haftanın her günü, sabah 10.00'dan akşam 22.00'ye kadar açık olacak.

BİMEKS 32. ŞUBESİNİ İSKENDERUN'DA AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 15:53:07
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 15:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?