7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Bir babanın pişmanlığı!

OĞLUNU ÖLDÜREN BABANIN PİŞMANLIĞI

Hatay'ın İskenderun ilçesinde cinnet geçirerek pompalı tüfekle bir oğlunu öldüren, diğerini de yaralayan baba adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi'ndeki evinde tartıştığı oğullarından Sezai Ö.'yü pompalı tüfekle öldüren, diğer oğlu Osman Ö.'yü de yaraladıktan sonra polise teslim olan baba Ahmet Ö.(51) Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerinin ardından sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Çelik yelek giydirilen Ahmet Ö., basın mensuplarının sorularına çelişkili cevaplar verdi. Namusu için yaptığını söyleyen Ahmet Ö. daha sonra, "Ben oğlumu değil kendimi öldürdüm. Canımı ciğerimi öldürdüm pişmanım" dedi.

Nezarette bulunduğu süre içerisinde ağladığı ve ağıtlar yaktığı öğrenilen baba Ahmet Ö., olayda kullandığı pompalı tüfek ile birlikte nöbetçi savcılığa sevk edildi.

Olayda ağabeyi ve babasını ayırmak isterken yaralanan Osman Ö.'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken hayatını kaybeden Sezai Ö.'nün kısa süre sonra nişanlanacağı ve bunun için hazırlık yaptığı öğrenildi.

OĞLUNU ÖLDÜREN BABANIN PİŞMANLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 11:46:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 15:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?