7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Bölgesel kalkınma ajansı toplandı

BÖLGESEL KALKINMA AJANSI ANTAKYA’DA TOPLANDI

Bölgesel Kalkınma Ajansı Toplantısı, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz başkanlığında, Hatay Valiliği Brifing Salonu’nda gerçekleştirildi.

Antakya’da gerçekleştirilen Bölgesel Kalkınma Ajansı Toplantısına, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Hatay İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Hamza Tor, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Okumuş, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Taşkaya, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk ve ajansın diğer yetkili organlarının temsilcileri katıldı.

Gündem maddeleri öncesinde kısa bir konuşma yapan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, ajansın hesabına 2009 yılında 4 milyon 488 bin 137 TL kaynak aktarıldığını, 2010 yılı için ise bu rakamın 16 milyon 583 bin 428 TL olacağını söyledi.

2009 yılı bütçesi ile ilgili üyelere bilgi verilmesi ve 2010 yılı çalışma programının açıklanmasıyla devam eden toplantı, 5 ana gündem madde üzerinde gerçekleşti. Toplantıda, ajans hizmet binası hakkında bilgi verilmesi, ajans insan kaynakları politikasının belirlenmesi, personelin maaşları ve personel alım ilanı konuları da görüşüldü.

BÖLGESEL KALKINMA AJANSI ANTAKYA’DA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 14:44:01
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 22:05:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?