2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Cenazelere ağıtlı veda

Hatay'da yazlık evlerinde eşi Mevlüde Şanlı'yı öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar eden beldenin eski Belediye Başkanı Ahmet Şanlı için belediyede tören düzenlendi. Şanlı çiftinin cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi

Nardüzü Beldesi eski belediye başkanı Ahmet Şanlı ile eşi Mevlüde Şanlı için, beldedeki evlerinin önünde taziye çadırı kuruldu.

Aynı yere getirilen çiftin cenazesi, ağıtlarla karşılandı. Şanlı çiftinin üzerine fotoğrafları konulan tabutu daha sonra Ahmet Şanlı’nın 18 yıl görev yaptığı Nardüzü Belde Belediyesi binasına getirildi.

Vatandaşlar, Şanlı çiftinin tabutlarına karanfil attı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Nardüzü Belde Belediye Başkanı Ali Yolcu, "Böylesine acı, böylesine hüzünlü bir ortamda konuşma yapabileceğimi hiç aklıma getirmemiştim. Ahmet Şanlı ve Mevlüde Şanlı hanımefendinin ölümü hepimizi derinden etkilemiştir" dedi.

Şanlı çiftinin oğlu Yusuf Şanlı da "Hem annemi, hem babamı kaybettim. Çok iyi insanlardı ikisi de. Babamın burası için neler yaptığını en iyi ben bilirim evin en büyüğü olarak. Burayı evinden önde tuttu. Buradaki insanlara hizmet etmek için bütün işleri aksadı, ailesi aksadı ama burayı aksatmadı" diye konuştu.

Şanlı çiftinin cenazeleri, Nardüzü Belde Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi

...
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2013 Çarşamba 13:02:24
Güncelleme :23 Nisan 2013 Salı 15:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?