3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Cephanelik gibi ev!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde trafikte yol tartışması nedeniyle 4 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan zanlıların evlerine yapılan baskında, Çin yapımı Kaleşnikof ve pompalı tüfekler ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İskenderun-Adana karayolu, Ağır Bakım Yol Kavşağı'nda trafikte yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada 4 kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şahısların yakalanması için İskenderun Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili gece boyunca araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, Bekbele beldesi, Orhangazi köyü ve Karaağaç beldesi Akkent Mahallesi'ne operasyon düzenledi. C.A.'ya ait çiftlik evinde yapılan aramalarda; 2 adet Çin yapımı Kaleşnikof, 1 adet uzun namlulu suikast silahı, bir adet pompalı tüfek ve 2 adet av tüfeği ile birlikte bu tüfeklere ait çok sayıda mermi, fişek ve fişek dolum makinesiyle tüfeklerin ayarlanmasında kullanılan mengene makinesi ele geçirildi. Operasyonda Gürcü uyruklu T.S. ile birlikte M.A., A.Y., ve A.G. adlı kişiler gözaltına alındı.

Silahlı yaralama olayının faillerinden olduğu iddia edilen C.A.'nın yakalanmasına çalışıldığı bildirildi. Zanlı C.A.'nin 1998'de polisin çökerttiği Omerta (Sütçüler) Çetesi'nin yöneticilerinden olduğu ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 14:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?