2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

CHP'li Belediye Başkanına saldırı!

Hatay'ın İskenderun ilçesi Arsuz beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Fuat Süme, bir grubun sopalı saldırısına uğradı. Vatandaşların araya girmesiyle yara almadan kurtulan Başkan Süme, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, Arsuz Atatürk Meydanı'nda stant kurmak için ölçümlerin yapıldığı sırada, ekibin başında bulunan Belediye Başkanı Fuat Süme'ye, A.H, İ.H ve S.H. adlı kişilerin, sopalarla saldırıda bulunduğu ileri sürüldü.

Saldırının ardından savcılığa suç duyurusunda bulunan Belediye Başkanı Süme, verdiği ifadede, saldırının temelinde kaybedilen seçimin intikamının bulunduğunu tahmin ettiğini belirterek, aileyle geçmişte kişisel olarak hiçbir sorunun olmadığını saldırganlardan şikayetçi olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin tek Hıristiyan belediye başkanı olan Süme, olayın tamamen siyasi olduğunu belirterek, "Ben Arsuz'da halkın ihtiyaçlarını giderici hizmetlerde bulunmak için seçildim. Görevim süresince de hep böyle davrandım. Seçimlerin yaklaşmasıyla beldede belli gruplar, siyasi rahatsızlıklar içerisine girerek halkın sevgisini kazanmamı hazmedemeyerek saldırılara başladı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 17:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?