3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Çocukluk arkadaşına sürpriz yaptı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde birlikte büyüyen çocukluk arkadaşı iki genç aynı gün dünya evine girince biri diğerinin düğününe gelin damatlıkla giderek sürpriz yaptı.

İskenderun'da birlikte büyüyen Mete Yıldırım ve İlhan Avcı'nın düğün tarihleri aynı gün olunca düğün telaşından birbirlerini unuttular. Mete ve Sema Yıldırım çiftinin düğünü gündüz İlhan ve Seher Avcı çiftinin düğünleri ise akşam aynı düğün salonunda yapıldı.

Çocukluk arkadaşı İlhan'ın düğününün akşam olduğunu öğrenen Mete Yıldırım henüz dünya evine girdiği eşi Sema ile düğünün yapıldığı Toyotaplaza düğün salonuna geldi. Çiftin geleceği sırada ışıklar söndürüldü pist boşaltıldı. Düğün salonuna ikinci bir gelin damadın geldiğini gören İlhan ve Seher Avcı çiftçi şaşkına döndüler.

Gelen kişinin arkadaşı olduğunu gören İlhan Avcı arkadaşına sarılarak şaşkınlığını üzerinden atmaya çalıştı. Birlikte dans edip çifte telli oynayan gelin damatları gören davetliler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlhan'ın çocukluk arkadaşı olduğunu ve düğün tarihlerin istemeyerek çakıştığını söyleyen Mete Yıldırım, "Bizim düğünümüz gündüz burada yapıldı arkadaşımın düğününün de burada olacağını öğrenince düğün salonu sahipleriyle haberleşerek böyle bir sürpriz yaptık" dedi.

Şaşkınlığını üzerinden atamayan İlhan Avcı ise çocukluk arkadaşının böyle bir sürpriz yapmasını beklemediğini, çok mutlu olduğunu ve çok şaşırdığını ifade etti.
Çift ayrıca düğünlerinin internet ortamında canlı yayımlanmasına da çok sevindiklerini ifade ettiler.

Toyotaplaza düğün salonu sahibi Mehmet Taş ise Türkiye'de ilk kez kendileri tarafından düğünlerin internet ortamında canlı yayımlandığını belirterek, "Düğünleri banttan yayınlayan televizyon kanalı var ama biz bir ilke gerçekleştirdik ve salonumuzda yapılan düğünleri aynı anda hem kameraya kaydedip düğün sahibine veriyoruz hem de internet ortamında canlı olarak yayımlayarak düğüne gelemeyen davetlilerin çiftin mutluluğuna şahit olmalarını sağlıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 13:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?