5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Çukurda ölü bulundu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 3 gündür kayıp olan 12 yaşındaki çocuk, çöp depolama alanında açık bırakılan çukurda ölü bulundu.

Reyhanlı ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi 367. Sokak'ta evlerinin önünde arkadaşlarıyla oynarken kaybolan ve kendisinden 3 günden bu yana haber alınamayan 12 yaşındaki Abdurrazzak Cünedioğlu'nun cesedi bulundu.

Küçük çocuğun cesedi, evlerinin yaklaşık 500 metre uzaklığında bulunan Reyhanlı Belediyesi'ne ait Katı Atık Depolama Tesisi'nde çöplerden çıkan pis suyun tahliyesi için kullanılan çukurda bulundu. Üzeri kapatılmayan ve herhangi bir uyarı levhası da bulunmadığı belirtilen çukurda yapılan aramaların ardından Abdurrazzak Cünedioğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Dün gece geç saatlerde bulunan ceset, kurtarma çalışmalarının ardından bulunduğu yerden çıkartılarak önce Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne, buradan da otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Abdurrazzak Cünedioğlu'nun öldüğü haberi ise, Esentepe Mahallesi'ndeki evine adeta ateş gibi düştü. Oğlunun ölümüyle yıkılan anne Rabia Cünedioğlu sinir krizleri geçirdi. Anne Cünedioğlu yakınlarınca teselli edilirken, baba Hüseyin Cünedioğlu da gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük çocuğun cenazesinin, bugün öğleden sonra Reyhanlı ilçesine bağlı Alakuzu köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 11:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?