6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Cumhuriyet Bayramı kutlamasında kaza

Hatay'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 83. yıldönümü törenle kutlandı. Kutlamalarda, törene katılan askerleri almak için gelen bir askeri araç yolda sivil bir araca çarparak kaza yaptı.

Sabah valilik makamında Vali Ahmet Kayhan'ın tebrikleri kabul etmesiyle başlayan kutlamalar, saat 10.00'da Atatürk Caddesi'ndeki törenle devam etti. Konuşmalar, halk oyunları ekiplerinin gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından resmi geçit töreni yapıldı. Geçit töreni sırasında, törene katılan askerleri almak için gelen askeri bir araç, Ürgen Paşa Mahallesi Yüzbaşı Asım Sokak üzerinde bulunan kavşakta, Diyap Koçak idaresindeki 02 DY 979 plakalı otomobile çarparak kaza yaptı. Askeri araç daha sonra bir ağaca, ardından da bir işyerinin duvarına çarparak durabildi. Kazaya karışan sivil aracın sahipleri olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterirken, işyerine giren askeri araç ise yol kenarına çekildi.
 
Hiç kimsenin yara almadığı kazanın yaşandığı sırada, Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleştirilen resmi geçit töreninin tamamlanmasıyla kutlamalar son buldu.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2006 Pazar 16:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?