2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Denizcilik Lisesi'nden ziyaret

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bu yıl eğitime açılan Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nin müdürü ve öğrencileri, Kaymakam Cengiz Horozoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Soner Eyüpoğulları, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ile öğrenciler, okullarının açılışından bugüne kadar hem maddi hem manevi yönden desteklerini esirgemeyen Kaymakam Cengiz Horozoğlu'na teşekkür ettiler.

Kaymakam Horozoğlu, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirtirken, Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nin İskenderun için büyük bir gurur kaynağı olduğunu, çok kısa zamanda güzel çalışmalar yaparak büyük gelişmeler gösterdiğini, özellikle de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İskenderun halkının beğenisi ve hayranlığını kazandığını söyledi.

Anadolu Lisesi yapılması düşünülürken Denizcilik Anadolu Lisesi yapılması için teklifte bulunduklarını, bunun da kabul görmesi üzerine İskenderun'a böyle güzel bir okul kazandırmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Horozoğlu, "Öğrencilerimizin de bu sene yöremizin öğrencileri olması bizi daha da mutlu etmektedir" dedi.

Kaymakam Horozoğlu, öğrencilere, çok güzel bir mesleğe adım attıklarını, bunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyerek, yabancı dil eğitimine ağırlık vermelerini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve uyanık IP: 88.254.121.xxx Tarih : 30.03.2012 22:32:54

ÇoK beğeNdiğiM bir oKuL orada okuMaK istiyoruM...kıyafetLerini çoK beğeniyoruM  iLgi çekeN bir mesLeK ... :D