3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Doğum gününde emekli oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Başkomiseri Nadim Yıldırım, doğum gününde emekliye ayrıldı.

10 yılı aşkın süredir Hatay’ın İskenderun ilçesinde görev yapan Yıldırım’ın 33 yıl ve 2 aylık hizmet süresi düzenlenen veda töreniyle sona erdi. Hizmet süresinin sona erdiğini ve emekliye ayrıldığını son kez telsizle meslektaşlarına bildiren Yıldırım, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cineli de makamında ziyaret etti.

Doğum gününde emekliye ayrılan Yıldırım’ın İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü için önemli bir personel olduğunu ve bir çok başarılı işe imza attığını belirten Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, "Nadim Komiser, İskenderun ve emniyet teşkilatı için önemli bir kişiydi. Herkes onu 'Nadim Baba' olarak çağırıyordu. Bizde bundan sonra kendisine 'Nadim Baba' diye sesleneceğiz. Bundan sonra her zaman onun yanında olacağız" dedi.

Nadim Yıldırım da konuşmasında, "Bu mesleğe 33 yılımı verdim. Elimden gelen her şeyi yaptım. Sayın müdürümüzle yaklaşık bir yıl birlikte çalıştım. Gerçekten çok iyi ve işini başarı ile yapan kişi. Bana verdiği desteklerden ve kurduğu güzel cümlelerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Verdiği hizmetlerden dolayı İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’in elinden başarı belgesi ve plaketini alan Nadim Yıldırım, "Bu belgeye layık olabilmek için elimden geleni yaptım" dedi. Emekliye ayrıldığı 10 Mart gününün doğum günü de olması nedeniyle kendisi için hazırlanan doğum günü pastası sürpriziyle karşılaşan Nadim Yıldırım göz yaşlarına hakim olamadı.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 13:14:49
Güncelleme :10 Mart 2008 Pazartesi 13:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan ÖZDEMİR IP: 78.165.243.xxx Tarih : 13.03.2008 08:59:56

Nadim baba, Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara İlerideki yaşantında mutluluklar dileriz. Nihayet boş vaktin oldu, ama sen yerinde duramazsın ki... Seni unutmayacağız, güzel insan.