7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Dört boynuzlu koyuna alıcı çıkmadı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Kurban Bayramı için getirilen küçük baş hayvanlar arasında bulunan 4 boynuzlu koyun büyük ilgi çekti.

Koyun tüccarı Ali Yalçın, Diyarbakır'dan getirdiği koyununun herkesin ilgisini çektiğini, 400 YTL fiyat belirlemesine rağmen şu ana kadar alıcısının çıkmadığını söyledi.

Ali Yalçın, 12 yıldır bu işi yaptığını ve ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi. Bu arada, 40 gün aradan sora ilk kez dün yağış alan İskenderun'da, koyun satış alanı olarak seçilen Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) bünyesinde bulunan, atıl durumdaki havaalanında toprak bölümde çamur oluşunca, hayvanlar piste çıkarıldı.

İskenderun Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının aldığı karar doğrultusunda, açılması planlanan Havacılık Yüksekokulu'nun faaliyetleri için tahsis edilen havaalanı bir dönem askeri amaçlı değerlendirilmişti.


a.a
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 13:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melisa IP: 193.140.28.xxx Tarih : 29.12.2006 11:48:05
benim aklıma gelen ilk sey 4 boynuzu bulunan koyunun kurban edilmesinde sakınca olup olmamasıdır belki benim gibi düşünürler oldugu için koyunu kimse almaya yanasmamıstır HATAY /ANTAKYA MELİSA CELİK ÖĞRENCİ SAMSUN BED EĞT ÖĞRET 1. SINIF bende merak ettim sizce neden alıcısı cıkmıyodur