4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Eğitime katkı sunan işadamına plaket

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Reyhanlı Lisesi Müdürlüğü'nce öğretmenler odasının yeniden düzenlenmesine katkılarından dolayı İşadamı Salih Arslan'a plaket verildi.

Reyhanlı Lisesi Müdürü Ali Şanverdi tarafından hazırlatılan plaket, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu tarafından İşadamı Arslan'a takdim edildi. Keleşoğlu, Reyhanlı Lisesi öğretmenler odasının yeniden düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Arslan'a teşekkür etti.

Zaman zaman çeşitli kurum ve kuruluşlara maddi desteklerde bulunan İşadamı Arslan ise, eğitime katkılarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 15:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET YÖRÜK YÖRÜK PANSİYON YÖNETİMİ IP: 85.104.82.xxx Tarih : 21.12.2008 21:43:25

sevgili ve saygılı sayın salih arslan kamooyununda hatayın ihracat ve ithalat şampiyonu oldugunu halk bilmiyor ama devlet kurumları bilir.seni bu hususta canı gönülden tebrik ediyorum. bilindiği gibi ticaret ve sanayi odası başkanlıgınına aday oldugunuzu aslında çok geç alınmış bi karar bu. sizi tebrik ediyorum.bu hususta aday olan ve cesaretini halk için hizmet vereceğini inandıgım her arkadaşa başarılar dilerim. mehmet yörük