8
Mayıs
2024
Çarşamba
HATAY

Elektrik direğine kendini astı

HATAY'DA İNTİHAR

Hatay'da bir kişi elektrik direğinde asılı olarak bulundu. İntihar eden 46 yaşındaki Hayrettin Kaya'nın olay yeri incelemesi için gelen savcının aracı ve ambulans çamura saplandı.

Edinilen bilgiye göre, Antakya'da bir seyahat firmasında görevli 46 yaşındaki Hayrettin Kaya, Ekinciler beldesi yakınlarında köylüler tarafından elektrik direğine asılı halde bulundu.

Köylülerin polise haber vermesinin ardından bölgeye ilk olarak 112 Acil Ambulansı yönlendirildi. Ambulans, 4 gündür aralıksız olarak yağan yağmurun da etkisiyle yol kenarında meydana gelen çamura saplandı. Ambulans çekici ile çıkarıldı.

İntihar vakasını incelemek üzerine olay yerine gelen cumhuriyet savcısının da aracı çamura saplanınca devreye çiftçiler girdi. Savcıya ait araca bağlanan halat, traktör yardımı ile uzun uğraşlar sonucunda battığı yerden çıkarıldı.

Savcının olay yerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından Hayrettin Kaya'nın cenazesi, kendini astığı elektrik direğinden alınarak Antakya Belediyesi cenaze nakil aracına konularak otopsi için Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HATAY'DA İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 13:04:02
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 17:27:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?