3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Emniyette terfi heyecanı

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 9 emniyet mensubuna rütbeleri törenle takıldı.

Emniyet Müdürlüğü lokalinde gerçekleşen terfi törenine Hatay Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz, İl Emniyet Müdürü Osman Çapalı, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve aileleri katıldı.

Terfi töreninde bir konuşma yapan Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, "Emniyet teşkilatı kurulduğu günden beri çağın ihtiyaçlarına ve teknolojik yeniliklere göre sürekli olarak kendisini yenilemektedir. Teşkilat olarak, diğer güvenlik güçlerimiz gibi din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir arada yaşamasını sağlama ve sağlanan bu ortamı kararlı bir şekilde devam ettirme görevini başarıyla yerine getirmeyi hedefliyoruz. Tüm arkadaşlarımın bu bilinç içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle bir üst rütbeye terfi eden arkadaşları ve onların fedakar eşlerini huzurlarınızda tebrik ediyor, yeni rütbelerinin teşkilatımıza ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmalarından ardından 3. sınıf emniyet rütbesinde iken 2 sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden Mehmet Aydoğan'a, 3. sınıf emniyet müdürü iken 2. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden Yusuf Cinel'e, 3. sınıf emniyet rütbesinde iken 2. sınıfı emniyet müdür rütbesine terfi eden Eyüp Kınacı'ya, 4. sınıf emniyet müdürü rütbesinde iken 3. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden Engin Yılmaz'a, 4. sınıf emniyet müdürü rütbesinde iken 3. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden Ender Doğan'a, Emniyet amiri rütbesinde iken 4. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden Fuat Panavur'a, Emniyet amiri rütbesinde iken 4. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden Mustafa Erat'a, Emniyet amiri rütbesinde iken 4. sınıf emniyet müdürü rütbesine terfi eden İrfan Çubukcu'ya ve Başkomiser rütbesinde iken emniyet amiri rütbesine terfi eden Bülent Vatansever'e rütbeleri Vali Yardımcısı Sağsöz ile Emniyet Müdürü Osman Müdür Çapalı ve müdür yardımcıları tarafından takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 17:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?