7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Engelli kursiyerlere sertifika

ENGELLİ KURSİYERLERE SERTİFİKA

Samandağ Kaymakamlığı, İşkur ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) işbirliğiyle gerçekleştirilen “Ortopedik Engelli Bireylerin İç Mekan Süs Bitkisi Yetiştiriciliği ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu”nu tamamlayan 15 kursiyere sertifikaları törenle dağıtıldı.

MKÜ Samandağ Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen sertifika törenine MKÜ Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, İŞKUR Müdür Vekili Ali Gökdeniz, Samandağ Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Suat Şahinler ve öğretim üyeleri katıldı.

Canda, Samandağ Kaymakamlığı ve İŞKUR işbirliğiyle gerçekleştirilen ''Ortopedik Engelli Bireylerin İç Mekan Süs Bitkisi Yetiştiriciliği ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu''nu tamamlayan 15 kursiyere sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, MKÜ'nün günün ihtiyaçlarına göre değişik branşlarda yeni bölümler açtığını kaydetti.

Sertifika töreninde yaptığı konuşmada MKÜ'de öğrenci sayısının her geçen gün arttığını dile getiren, Rektör Şerafettin Canda, “Açıldıktan sonra 7 yıl süreyle eğitim-öğretime kapalı kalan Samandağ Meslek Yüksekokulunu büyük mücadele ederek, tekrar hizmete açtık. Yüksekokulu açarak, hem Samandağ halkına hem de esnafına ve büyük katkı sağladık. Üniversitelerin görevleri bilimsel çalışmaların yanı sıra toplumun sorunlarına çözüm bulmaktır. Bütün ilçelerde MKÜ'nün yeni bölümlerini açarak ekonomiye de katkılar sağlıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından “Ortopedik Engelli Bireylerin İç Mekan Süs Bitkisi Yetiştiriciliği ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu”nu tamamlayan 15 kursiyere, protokol üyeleri tarafından sertifikaları dağıtıldı.

ENGELLİ KURSİYERLERE SERTİFİKA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:00:04
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 17:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?